Dagbok 15 Oktober, första skoldagen

Min första skoldag började inte speciellt bra då det inte var någon som gick upp. 
frukosten skulle vara redo 7:30 var jag lovad och Tjejerna från Brazilien skulle följa mig till skolan då dem också går där.
 
Men ingen var vaken 7:30 och vid 8 började folk vakna till liv och det var då jag verkligen behövde ta mig till skolan då det stog att jag skulle börja 8:30. 
 
Men när jag tänkte gå fick jag inte det för jag hade ju inte ätit frukost. så det var bara att sätta sig ner efter mycket om och men och äta frukost. Mamman i huset började prata om att flickorna från Brazilien hade sagt att dem fick vänta flera timmar innan dem blev inskrivna och att jag inte behövde vara där till 8:30. Dum som jag är lyssnade jag...
 
Vid 8:30 gick jag från huset och började gå mot Wood Green station jag missade precis mitt tåg men 2 minuter senare kom ett till. efter att ha varit en äkta turist med kartor i händerna så kom jag fram till skolan och självklart var jag sen...
 
Men det gjorde ingenting så länge det inte händer igen, vilket jag kommer se till att det inte gör.
 
Efter ett prov som visade att jag är i den klassen som är näst bäst (näst svårast) och massa information så var det lunch och där träffade jag den andra tjejen från Sverige och jag hade redan blivit vän med en tjej från Österriket. Riktigt trevliga och vi kommer bra överrens. 
 
I england är det ju tradition att gå till pubben, vilket vi då så klart gjorde tillsammans med skolan när vi slutade vid 15:30 på eftermiddagen. Där träffade vi en tjej från tyskland och två från ryssland. Det var trevligt dock blir jag arg på mig själlv att när det blir fler människor så håller jag mig tyst, men det ska vi ändra på ;)
 
Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite för även om min skoldag börjar 14:30 så ska jag och tjejerna till ett fotografi galleri imorgon och då är det samling vid skolan 9:30.
 
Svensk cider i London :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0