Vann storvinsten – misstänks ha mördats

Inget är ju 100% ännu, men det är sjukt vad en del gör för pengar! 
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/spel/article6392185.ab



Abraham Shakespeare vann en ofattbart stor summa på Lotto.

Sedan försvann han spårlöst.

Nu misstänks han ha mördats.

Det började med stor glädje.

Abraham Shakespeare, 43, från Florida i USA trodde att lyckan var gjord när han 2006 vann 31 miljoner dollar, dryga 200 miljoner kronor, på lotto. Lastbilschaufförens liv förändrades över en natt. Han, som fortfarande bodde hemma hos sin mamma, kunde äntligen flytta ut. Nu till ett hem värt 8 miljoner.

Försvann spårlöst

Men alla förändringar var inte till det bättre.

Först blev han stämd av en kollega. Sedan köade vänner och bekanta till Abraham Shakespeares hem för att be om pengar till allt från begravningar till nystartade affärsrörelser.

I april försvann han spårlöst och trots utfäst belöning och ett stort sökpådrag hittades han inte. Nu, nio månader efter att Shakespeare senast sågs till, säger polisen att de tror att han mördats.

– Vi har ingen kropp men vi tror att han utsatts för ett brott, säger sheriffen Grady Judd till CNN.

"Lotto kan vara farligt"

Polisen misstänker att en kollega till Shakespeare ligger bakom hans försvinnande. Dee Dee Moore dök upp i Abrahams liv strax efter att han vunnit storvinsten. Sedan han försvann har hon bott i hans mångmiljonhem och levt för hans pengar. Hon ska även ha betalat människor för att de ska ge polisen falska ögonvittnesutsagor som sagt att de sett Abraham Shakespeare vid liv.

Abraham Shakespeares mamma, som inte tror att sonen någonsin skulle försvinna frivilligt, säger ett varningens ord.

– Jag vill att folk ska veta att om de någonsin vinner på lotto så måste de vara försiktiga med människorna som dyker upp efter vinsten. Det kan bli farligt.

Linda Hjertén

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0