April, april din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill!

Hej alla ELEVER (Personal för kännedom)

Som bekant är det kungligt bröllop 19 juni då kronprinsessan Victoria gifter sig med sin Daniel. Som ett uttryck för sitt engagemang i unga människors sociala utveckling kommer kronprinsessan att bjuda in ett begränsat antal gymnasieelever till bröllopsmiddagen på kungliga slottet.

 Genom vår skolas rojalistiska anknytningar har en unik möjlighet yppats. Vi har, som enda skola i Täby, tilldelats två elevplatser, en flicka och en pojke, vid bröllopsmiddagen!

 Då deltagandet ställer mycket strikta krav på uppförande och etikett har skolan beslutat att genomföra en urvalsprocess. Denna process kommer att fokusera på social och språklig kompetens såväl som vett och etikett vid den högtidliga bröllopsmiddagen. Vad gäller den förra delen kommer lärare och handledare i samråd med rektor att bedöma varje enskild sökandes lämplighet. Den senare delen, vett och etikett, kommer att bedömas av skolans gastronomiska, sociala, retoriska och beteendevetenskapliga expertis bestående av kökschef Tobias Bentley, skolsköterska Marianne Eklund, svensklärare Åsa Edenfeldt samt studie- och yrkesvägledare Ingrid Crabo.

Skriftlig intresseanmälan med relevant CV och personligt brev i vilket du motiverar varför just du är mest lämplig att representera vår skola - och Täby - vid den kungliga bröllopsmiddagen 19 juni skickas via e-post till [email protected] senast fredag 30 april.

Stolta hälsningar
Jan Liljegren
Rektor

Snacka om att jag blev lurad, jag gick på de!
Men skickade i alla fall inte in nå CV och personligt brev ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0