Sårad Igen?

Jag fall för en kille för några dagar sen, men som vanligt blev jag sårad

För ca. en vecka sen åkte jag till Emelie för första gången på ett eller två år, och vi åkte och till en kompis till henne och där satt han, han var så söt och han är så snäll, när han kollade på mig så fick han mig att smälta.
Den kvällen smsade han och jag och han ville att jag skulle gå ut och möta honom, men jag frågade varför jag menar jag sa typ inget när han var i närheten, men han skrev tillbaka att han blev glad bara han såg mig. Naw va gulligt skrev jag till han och han skrev tillbaka att det var jag som var gullig, jag trodde vid detta ögonblick att min dröm att hitta en underbar kille hade gått i uppfyllelse.

Två dagar senare fick jag reda på att en annan kille där ute troligen tagit hans mobil och skickade dessa sms till mej, alltså att det inte var någon där som tyckte att jag var gullig, som ville se mig för att bli glad, jag blev så ledsen att någon kan såra en människa så där, jag vill inte vara med längre.

Jag håller bara tummarna nu att det inte är sant att denna elaka snubbe skickade dessa utan att det är den söta killen som gjorde det, jag vill verkligen att nå ska hände, men jag vet inte.

Jag känner mig så lurad!!
Så jävla sårad!!
</3

Hej på Dej din söta Grej <3

Jag gillar en kille som jag hoppas gillar mej :)<3

Hahah despirat snubbe xD

Idag när jag satt på upptåget på väg hem från skolan, så hoppade det på en kille i kanske 20 års åldern och satte sig breve mig, efter ett tag när vi var på väg in på stationen i Uppsala så visade han mig ett sms som han hade skrivit som det stog ungefär så här på: " Grymt söt du är, är du singel? Svara inte rakt ut, utan skriv på din mobil istället" 
Jag skrattade lite innombords och tänkte att han fan måste vara despirat, men svarade att jag var singel och måste vara det för att jag inte kan ta hand om mig själv och blabla bla, sen reste jag mig upp för att jag skulle av. När jag väl står vid dörren så kommer han efter och frågar om han kan få mitt nummer, nej säger jag för att han inte direkt var nå söt :p
Aja en skum liten kul sak som hände i alla fall :p

Piss oxå!!

I morse gick jag upp klockan fem och gjorde mig i ordning, platta håret, sminkade mig och klädde på mig. kvart i sex var jag ute och jag satt på bussen tio i sex. Sen hoppade jag på upptåget kvart över sex men fick springa av igen för  att det bara stannade på Arlanda. Sen stod jag där i en timme, men inga upptåg gick till upplands väsby för att det var nån elledning som ramlat ner.Klockan sex i kväll så går tågen dit igen, men det var bara att gå hem och sova igen, för jag kunde inte åka till skolan, så jag missade min Engelska lektion IGEN och jag som hadelovat att jag skulle gå på den, men men det ären onsdag nästa vecka oxå :p

Fucking Bal

Fucking Fitt Bal!!! :@
Jag skiter i att gå, den skapar bara trubbel endå =(

Dollface

Tänkte bara tipsa om Malmös bästa band någonsin ;) Dollface. 
Lyssna in deras skiva "Mars Attacks!" på Spotify dom äger :D
Okej bara för att Kristian är så snygg så får han, bassisten i bandet vara med på min blogg. 
Jag tycker dock det är dåligt att han ska vara så gammal eller att jag måset vara så ung, han är fan 30 år :/
Men snygg är han endå ;)

Saknar er.

Jag kommer aldrig glömma dagen då du tog denna bild, jag kommer ihåg hur mycket jag älskade dig.
Jag älskar dig fortfarande men inte på samma sätt, men det gör så ont när det verkar som om du inte vill ha kontakt med mig.
Det ända jag nu begär ar att du då säger det till mig, att du inte vill prata med mig.
Men bara så du vet så vill jag bara ha tillbaka min älskade ängla vän Mysan <3

Saknar dig </3


Jag saknar dig Daniel <3

Du fick mig att känna mig stark när jag bara ville lägga mig ner och gråta, du visste vad du skulle säga för att få mig att ¨må bättre, jag saknar tiden med dig då vi bara gick runt och snackade skit, som vi nu aldrig gör :/


Jag vet att du inte gillar att vara med på bild,
Men Nicolina kom ihåg att du är vacker <3
Jag kommer ihåg en tid för lääänge sen när det var du och jag mot världen, guh vad jag saknar det.
Jag saknar dig sis, och jag finna här, precis som jag fanns för dig i Falun, kommer du ihåg?

<3


Sjuk +o(

Jag var då sjuk hela dagen i dag, är fortfarande sjuk, har skit ont i halsen, men mår typ nnu sämre för att min lärare och några av mina vänner tror att jag skolkar.


så Vänner, JAG SKOLKAR INTE!!! Jag håller inte på med sånt längre, jag kanske inte är världens ängel men jag skolkar inte!!!!

:)

 Hetaste Lesbiskatjejen någonsin (kändis tjejen asså :p) Dani från A shot of love.
Vackra underbara Homosexuella Ellen :) älskar hennes show och att hon kämpar så mycket för att homo och bisexuella ska få samma rättigheter som straighta
Visste du att David Bowie och Mick Jagger från roling stones är bisexuella och att David en gång i tiden var otrogen mot sin fru med Mick Jagger?Aja peace out people (H)

P.Roach

You say I'll go to hell, But I'm allready there,
I'm Sick and tired of being Sick and tired!

Hur blev det så här?

Jag fattar inte varför jag börjat tänka så här på senaste tiden.
Men jag har börjat tänka på varför det inte blev My och jag? och när jag började tänka på det så märker jag nu att jag inte glömt henne ännu.
Jag har funderat på varför jag alltid hittar nånting att störa mig på, nått som jag blir sur över.
Jag har funderat på varför det är just jag i min familj som är singel, varför just jag? vad gör jag för fel?

Jag har funderat en massa och ställt mig en massa frågor och det enda svar jag får är "för att det är jag"

Är det verkligen svaret på alla mina frågor, är jag svaret? är det verkligen ett så stort fel på mig?

RSS 2.0