-.- jag behöver långtids semäster -.-

Min mage gör ondare än den någonsin gjort förut, tror jag håller på att få magkatarr igen -.-

Hon är en borskämd, oförskämd, egoistisk, otacksam jävla fitt unge - det är vad hon verkligen är!!!!

Jag har gett upp hoppet på frid hemma, jag blir mobbad i skolan av några tjejer som fortfarande håller fast vid nått som hände förra året i februari.
Och när jag kommer hem har jag inget rum att dra mej till och sen måste jag stå ut me hennes jävla tjaffs om hur synd det är om henne för att hennes tv är trasig (som hon hade sönder) för att hennes data inte funkar (den jag sitter vid nu, funkar hur bra som hälst) för att hon måste gå till skolan (som hon inte orkar). Jag fattar inte!? Hon satt till och med och gnälde på 'MIN FÖDELSEDAG!! O.o
På hennes födelsedag förra året så fick hon en mp3 skit fin för typ 1500 eller mer och den var trasig efter 2 veckor eller mindre, och den sa hon att jag hade trampat på att det var derför den gick sönder:o man bara "va fan gjorde den på golvet från början?" O.o Men endå verkar inte hennes mamma fatta att man inte kan ge henne nå saker, jag menar hon hade sönder men bergsprängar sterio som kostar 2000 jag hade haft den i 2 år innan hon lånade den och den har hållit hur bra som hälst och hon lånade den en gång och sen var den trasig. Men hennes mamma köper endå nya saker till henne.

Ja jag vet inte vad jag ska göra, jag har pratat med pappa flera gånger om det han verkar inte göra det bättre.
Pratade med han på bussen hem nyss och jag hoppas att han verkligen lyssnade denna gång!!!

RSS 2.0